Завершення Тижня психології в ГІІМ

Завершення Тижня психології в ГІІМ

13.10.2023 р. відбувся завершальний захід у межах Тижня психології, який проводився кафедрою психології факультету соціальної та мовної комунікації з нагоди Всесвітнього дня психічного здоров’я. Воркшоп «Професія. Кар’єра. Успіх» провела доцент кафедри психології Н.Г. Кошелева. Захід об’єднав здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів, зацікавлених в успішному професійному майбутньому.

Під час воркшопу в інтерактивному форматі були обговорені питання щодо власного бачення студентами свого професійного майбутнього, сутності і основних типів кар’єри сучасних фахівців. Учасники мали можливість ознайомитись з покроковою технологією побудови кар’єри та навчитись складати кар’єрні плани, отримали низку практичних інструментів, за допомогою яких можна реалізовувати вдалі кар’єрні рішення.

Активна робота здобувачів освіти під час воркшопу підтверджує актуальність та практичну значущість обраної теми. Захід пройшов у позитивній робочій атмосфері. Дякуємо учасникам зустрічі за продуктивну співпрацю!

Владислав Ванда