28 березня 2024 р. відбулося засідання Ради з якості проєкту DigiFLEd

28 березня 2024 р. відбулося засідання Ради з якості проєкту DigiFLEd

28 березня 2024 р. відбулося засідання Ради з якості проєкту DigiFLEd. На засіданні головували координатори проєкту Yulia Shumilova, Kathleen Moore (Tampere University (TAU), Finland), були присутні представники девʼяти університетів-партнерів.

Обговорення ключових питань, а саме: затвердження DigiFLEd Project Dissemination Plan, огляд структури сайту проєкту здійснювалось у продуктивному ключі.

Особлива увага DigiFLEd Project Dissemination Plan акцентується на охопленні якомога ширшої аудиторії як серед партнерів, так і їхніх установ та за межами консорціуму. Цільова аудиторія проєкту включає вчених, дослідники та адміністративний персонал вищих навчальних закладів; шкільні вчителі; студенти, аспіранти та абітурієнти; місцеві, регіональні та державні органи влади; роботодавці (ділові партнери, міжнародні організації тощо).

Члени Ради з якості відзначили, що такий підхід DigiFLEd Project Dissemination Plan сприятиме ефективному просуванню проєкту, прозорості всіх його етапів, стратегічних заходів, а результати стануть більш стійкими та видимими навіть після його завершення проєкту. Такий багатогранний підхід забезпечить динамічний процес розповсюдження, сприяючи ширшій обізнаності та розумінню цілей проєкту.

Основним інструментом для публічного поширення результатів проєкту та новин є веб-сайт DigiFLed https://digifled.eu/. Це також основне джерело інформації про діяльність та досягнення проєктів. Веб-сайт проєкту розробляється Maynooth University (NUIM, Ірландія). Крім того, веб-сторінки проєкту будуть інтегровані в офіційні сайти університетів-партнерів. Вони будуть використані як початкове джерело розповсюдження інформації про результати проєкту. Інформація на веб-сторінках буде регулярно оновлюватися, щоб вчасно повідомляти про всі комунікаційні та розповсюджувальні заходи, пов’язані з реалізацією проєкту.

Владислав Ванда