ДРУГИЙ ЕТАП ПРОЕКТУ «ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ»

ДРУГИЙ ЕТАП ПРОЕКТУ «ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ»

Протягом 20-21 листопада 2019 року викладачі факультету соціальної та мовної комунікації В. В. Концур та О. Б. Тітова стали учасниками тренінгу з інфо-медійної грамотності «Застосування онлайн-інструментів, діалогу та комунікації в освіті», організованого Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

Перший день занять був присвячений формуванню та розвитку практичних навичок використання інструментів Google в освіті. Ми щиро вдячні тренерам за змістовні сесії та корисні поради щодо впровадження в освітній процес сучасних хмарних технологій.

З методами та приймами діалогового навчання учасники проекту познайомилися наступного дня. Тренінг пройшов доволі динамічно: усі учасники активно шукали шляхи розвʼязання поставлених завдань щодо попередження й уникнення конфліктних ситуацій та виходу з них, програвали різні варіанти спілкування тощо.

Підбиваючи підсумки роботи, присутні підкреслили важливість та необхідність проведення подібних заходів.

Вельми цікавим був і від’їзд зі столиці. На території Центрального залізничного вокзалу створений артпростір, і саме в листопаді відкрилася його перша інтерактивна виставка  «Ukraine wow», відвідувачі якої мають можливість помандрувати Україною у віртуальній реальності від вау-пейзажів із запахом степу та шумом моря, пролетіти над монументом «Батьківщина-мати», озером Синевир та урочищем Каскади, прогулятися Невицьким замком і потрапити до найбільшої доменної печі Європи, ознайомитися з географією нашої держави, побачити унікальні старовинні експонати,  автопортрет Казимира Малевича, скульптури Олександра Архипенка, унікальну абетку Георгія Нарбута, мазанку, прикрашену роботами Поліни Райко, інсталяцію зі  100 кг бурштину та відтворені в натуральному розмірі «Тунель кохання» з Клевані й п’ятиметрову голову статуї «Батьківщина-мати», послухати, як співають українські села, а також озвучити українські мультфільми, спіймати щасливий квиток… та зарядитися позитивною енергією не на один день.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких