Досягнення студентства – квітень

Досягнення студентства – квітень

Студентська спільнота практично щодень демонструє нам свої досягнення. І це не тільки здобутки в навчанні, де оцінюється прояв інтелектуальних здібностей та ініціативність, а й креативність, ерудованість та мотивованість до саморозвитку поза навчальною діяльністю.

Квітень 2021 року, на жаль, пройшов дистанційно. COVID-19 вже не вперше намагається роз’єднати студентів з викладачами, але наш ін’яз – незламний! Завдяки технологіям і налагодженій системі дистанційного навчання освітній процес не припиняється ні на день.

А що тоді робити з культурно-освітніми заходами в умовах карантину, запитаєте ви? І ми відповімо вам, що майже нічого не змінилося – заходи проводяться, щоправда, так само з використанням онлайн-платформ, найчастіше Zoom та Google Meet.

Всі наукові конференції зараз також відбуваються онлайн. Але студенти не припиняють брати в них участь!

Як, наприклад, студенти групи 411В ФРГМ, вони взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Молодь, освіта, наука, культура і національна самосвідомість в умовах європейської інтеграції” на базі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Студенти брали участь у конференції в рамках освітньої програми, яку запропонували їм викладачі. Вони гідно представили наш інститут та отримали сертифікати, які стануть їм у нагоді в їх подальшій педагогічній діяльності. Молодці!

Також студентка 3 курсу Соболь Дарина взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Нове покоління вчителів для Української школи – виклики і досягнення”.

View post on imgur.com

На конференції були обговорені такі важливі зараз теми, як інноваційність та перспективність дистанційного навчання, необхідність парадигмальних змін, НУШ, підготовка майбутнього вчителя до умов дистанційного навчання і т.д. Україна, як і увесь світ, повинна дбати не тільки про захист здоров’я своїх  громадян, а й перейматися проблемами захисту різних сфер життя країни в умовах карантинних обмежень – про освітню сферу безумовно теж! Тому дякуємо всім свідомим громадянам, які переймаються сучасними проблемами та допомагають їх вирішувати.

Залишимо осторонь серйозні теми й трішки посміємося разом зі студентами, які взяли участь у конкурсі “Чорний гумор” до першого квітня. Умови були такі: всі бажаючі пишуть свій власний анекдот на тему навчання або про ГІІМ у коментарях, а ми віддаємо голос кращому!

Всі учасники плідно попрацювали над своїм гумором, щоб ми з вами від всієї душі посміялись. Переможці отримали свої призи – ? Наші студенти і розумні, і кмітливі, як не крути;)

До Всесвітнього Дня книги Виховний відділ ГІІМ провів інтелектуальний захід “Книжковий QUIZ” з найвідомішими та найулюбленішими книжками сучасності.

Конкурс був не легкий, потребував багато знань, але призи були варті справді неймовірних зусиль!

View post on imgur.com

Переможці отримали білети в кінотеатр та, звісно ж, – цікаві книжки;) Всі учасники заходу продемонстрували приголомшливу ерудованість, беріть з них приклад – знадобиться в навчанні.

І це далеко не всі досягнення студентів ГІІМ – велика кількість невідомих героїв, які кожного дня творять історію нашого інституту, виявили бажання залишитися інкогніто. Або просто не наважилися нам написати!

Проте не треба приховувати своїх досягнень – діліться з нами, а ми будемо вами пишатися;)

Хочеш розповісти про свої здобутки? Пиши нам у telegram @HIFL_stud!

Сергей Гладких