Досягнення студентства – травень

Досягнення студентства – травень

Наш інститут – це джерело талановитих студентів. Вони ніколи не зупиняються в розвитку й завжди знаходять цікаві можливості.  І це не тільки здобутки в навчанні, де оцінюється прояв інтелектуальних здібностей та ініціативність, а й креативність, ерудованість та мотивованість до саморозвитку поза навчальною діяльністю.

У травні студенти нарешті повернулися до звичного режиму здобуття освіти, відновилися заняття в аудиторному режимі, всі ніби прокинулись після довгого сну.

І відбулося це дуже вчасно – з 11 по 14 травня у конференц-залі готелю «Бахмут» відбувся тренінг, метою якого було підготувати команду фасилітаторів для організації та проведення ІОВ «Mental Тrek».

Участь у тренінгу взяли студенти 1, 2 та 3 курсів, науково-педагогічні працівники ГІІМ, освітяни з м. Бахмут та гості з м. Дружківка.

Всі подробиці та фото ви маєте змогу переглянути за цим посиланням.

Також виставка вже була проведена нашими новоспеченими фасилітаторами в ГІІМ та в місті Бахмут. Студенти-учасники стали більш обізнаними в темі Mental health та отримали цікавий досвід.

Увесь цей час не припинялася наукова діяльність в інституті. Відбувалися наукові конференції, у яких наші студенти активно брали участь, удосконалюючись як молоді науковці.

Так, зокрема, студентка Коваленко Софія стала учасницею Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Філософія для дітей: сучасний стан і перспективи розвитку». Програма конференції передбачала розгляд таких тем, як обдарованість і творчість в епоху цифрової реальності, філософія для дітей як засіб формування освітніх компетенцій, особливості впровадження філософі для дітей в Новій українській школі тощо.

Дякуємо за те, що проявляєте цікавість до таких важливих тем сучасності!

Наш інститут є активним учасником різноманітних благодійних заходів. Нещодавно Студентський парламент інституту відвідав товариство захисту тварин «Лада» міста Бахмут. Візит здійснили студенти 1, 2 та 3 курсів. Вони допомогли вигуляти песиків притулку, передали власноруч виготовлені лежаки для тваринок та кошти на потреби притулку.

Дуже раді, що наші студенти цікавляться життям братів наших менших!

Студент 5 курсу Безмен Микита – активний громадський діяч, – брав участь у Регіональному дебатному турнірі в місті Бахмут і разом зі своєю командою «Гідність» посів 3 місце. Вітаємо!

І це далеко не всі досягнення студентів ГІІМ – упевнені, що велика кількість здобувачів освіти, які кожного дня творять історію нашого інституту, скромно забажали замовчати історії свого успіху. Або просто не встигли такими історіями з нами поділитися!

Проте не треба приховувати своїх досягнень – діліться з нами, а ми будемо вами пишатися;)

Хочеш розповісти про свої здобутки? Пиши нам у telegram @HIFL_stud!

Сергей Гладких