Кафедра психології запрошує на Весняний Тиждень психології в ГІІМ

Кафедра психології запрошує на Весняний Тиждень психології в ГІІМ

Двічі на рік кафедра психології факультету соціальної та мовної комунікації  проводить  Тиждень психології в ГІІМ. Продовжуємо  традицію  і в цьому році.

Низку запланованих квітневих заходів ми присвячуємо професійному Дню Психолога в Україні, який відзначають 23.04.2022:

20.04.22, середа, 19.00Кінодиспут «Цінність стосунків». Психологічний аналіз кінострічки «Вік Адалін»  дозволить нам поміркувати над темою цінності Життя, риску довіри, бажання близькості та щирості почуттів як нескінченного ресурсу повноцінності людського буття.

Ведуча – к.психол.н., доцент кафедри психології, практикуючий психолог Т.В. Борозенцева.

21.04.22, четвер, 18.00 – майстер-клас «Особистісні ресурси проти тривожних станів». Кожен з нас має власний потенціал, щоб зберегти життєздатність, вистояти та діяти в психологічно складних умовах. Треба тільки знати, як саме ці власні ресурси  активувати, задіяти.  Про це й піде мова.

Ведуча – к. психол.н., доцент кафедри психології Д.С. Дроздова

22.04, п’ятниця, 19.00 – вебінар «Перша психологічна допомога собі та іншим в умовах кризи». Найактуальніші та найдієвіші практичні  психологічні техніки підготувала для  всіх  нас викладач кафедри психології, консультант-супервізор терапії СЕТА, психотерапевт за напрямом наративно-експозиційної  терапії, тренер та супервізор з першої психологічної допомоги І.В. Доля.

23.04.22, субота, 11.00 – 12.30. Круглий стіл «Професія психолога у воєнний час» запрошує на зустріч наших друзів практикуючих психологів, науковців та викладачів психології з різних міст України, студентів та випускників-психологів ГІІМ для щирої розмови про виклики професії у мирний та воєнний час, про особливості роботи, професійні знахідки, про  обмеження та можливості сучасної практичної психології.

Приєднуйтесь до зустрічей за посиланням

https://meet.google.com/tqg-ptaw-mhh

Владислав Ванда