Профорієнтаційний захід для учнів 11 класу Бахмутського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 – багатопрофільний ліцей» Бахмутської міської ради

Профорієнтаційний захід для учнів 11 класу Бахмутського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 – багатопрофільний ліцей» Бахмутської міської ради

27 квітня 2022 року викладачем кафедри англійської філології та перекладу А.Є. Соколовою було проведено профорієнтаційний захід для учнів 11 класу Бахмутського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 – багатопрофільний ліцей» Бахмутської міської ради Донецької області. Метою заходу було заохочення абітурієнтів до вступу до Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ.

Під час відеозустрічі учні дізнались інформацію про факультети та спеціальності нашого інституту. Майбутні вступники детально ознайомились із перевагами навчання за трьома освітньо-професійними програмами, які пропонує кафедра англійської філології та перекладу: 014.021 Середня освіта (англійська мова і література). Інформаційно-комунікаційні технології; 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література). Психологія та 035.041 Філологія (переклад (англійська; німецька або французька мови).

Жукова Катерина, учениця 11-а класу, виявила зацікавленість з приводу спеціальності 035.041 Філологія (переклад (англійська; німецька або французька мови), оскільки має велике бажання вступити до ГІІМ ДВНЗ ДДПУ та поглиблено вивчати іноземні мови.

Окрім цього, учасники зустрічі змогли дізнатись більше про умови вступу через освітній центр «Донбас / Крим – Україна», контактні дані відбіркової комісії та про ГІІМ у соціальних мережах завдяки перегляду змістовних відеороликів про інститут та яскраве студентське життя.

Бажаємо нашим абітурієнтам успішного вступу! Плекатимемо надію на якнайшвидшу зустріч!

Владислав Ванда